Majoitus


Päätuvassa on 16 aikuisten vuodetta  sekä lapsille tarkoitettuja vuoteita. Huoneita on neljä, joista kaksi on perhehuonetta. Lisäksi päätuvassa on niin sanottuja verhohuoneita, jotka ovat aulatiloihin tehtyjä omia makuutiloja. Yöpymispaikat jakautuvat molempiin päihin tupaa ja kummassakin päässä on omat suihkut ja wc tilat yöpyjien yhteiskäytössä. 

Aamiainen tarjoillaan päätuvan toisessa päässä alakerrassa.Kivinavetasta löytyy 10 vuodetta. Huoneita on neljä. Kolme kahden hengen huonetta ja yksi neljän hengen huone. Kivinavetan alakerrasta löytyy yöpyjien yhteiskäytössä olevat wc ja suihkutilat.

Yöpymistilat ovat kivinavetan yläkerrassa. Alakerrassa on tarjoilutila sekä kivinavetan juhlatila.


Lutissa on kahdeksan vuodetta. Alakerrassa on kaksi kahden hengen huonetta ja yläkerrassa on yksi neljän hengen huone. Wc ja suihkutilat on lutin yöpyjille käytössä päätuvan ja kivinavetan tiloissa. Tieran mökki sijaitsee n. 500m päässä Pitkän Tuvan pihapiiristä. Mökissä on seitsemälle henkilölle vuodepaikat. Yläkerran parvella on viisi runkopatjaa ja alakerrassa on levitettävä sohva. Tieran mökki on remontoitu vuosi sitten alakerrasta. Lisätietoa löytyy Tieran mökki kohdasta tarkemmin.


Hellin tupa sijaitsee n. 200m päässä Pitkän tuvan pihapiiristä. Hellin tuvassa on vuodepaikka neljälle aikuiselle. Siellä on yksi parivuode, levitettävä vuodesohva sekä yksi lasten sänky. Hellin Tupa on remontoitu alakerrasta muutama vuosi sitten. 

Hellin tuvassa on astiat viidelle henkilölle, jääkaappi, pakastin, hella, uuni, astianpesukone, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, leivänpaahdin, pyykinpesukone sekä tv.  Pesuhuoneessa on myös sauna.


Hinnasto

Päätupa

Sisältyy liinavaatteet sekä aamupala *

(Löytyy myös lasten sänkyjä, hinnat tiedustelemalla)

vrk henkilö             /41€

Päätupa (verhohuone)

Sisältyy liinavaatteet sekä aamupala *

vrk henkilö          /36€

Kivinavetta

Sisältyy liinavaatteet sekä aamupala *

vrk henkilö       /41€

Lutti

Sisältyy liinavaatteet sekä aamupala *

vrk henkilö /41€

Tieran mökki

Palju vuokrattavissa erikseen (ks. Tieran mökki)

vrk/90€

Hellin tupa


vrk/100€

Loppusiivous Tieran mökki tai Hellin tupa

kpl/50€

Liinavaate vuokra Tieran mökille ja Hellin tupaan

Sisältää lakanat ja pyyhkeen

kpl/15€

* Yöpyjiä tulee olla vähintään 10 henkilöä, että aamiainen tarjoillaan.